Referenties

"Dankzij het advies van Daan sluit de kleur van de wanden precies aan op de aanwezige kleuren van het interieur. Een perfecte combinatie die mijn huis de uitstraling geeft waar ik naar op zoek was."


- Kristel van Dijk, Nistelrode

"Daan heeft het buitenwerk van ons nieuwe huis op professionele wijze geschilderd, waar we al veel complimenten over hebben gekregen. In de slaapkamer heeft hij iets unieks gedaan. De wanden zijn voorzien van een glimmende metallic-achtige verf. Dit geeft een super chique effect waar we super tevreden mee zijn!"


- C. van Schadewijk, Nistelrode

"Het was een plezier om Daan aan het werk te zien in onze woonboerderij. Dat de ene schilder de ander niet is blijkt uit de wijze waarop Daan zijn ambachtelijke kennis in de praktijk brengt. Vanaf het kleuradvies tot en met de perfecte afwerking. Zo hebben we ook ontdekt dat het verschil al wordt gemaakt voordat de laatste verflaag wordt aangebracht."


- Marc van der Wielen en Ingrid Hermans, Nistelrode

"Toen wij een flinke verbouwing lieten uitvoeren, wisten we al meteen dat we Daan zouden vragen voor het schilderwerk. Bij eerder regulier onderhoud hadden we al gezien hoe nauwkeurig Daan te werk gaat en hij streeft naar 100% perfectie. Een groot verschil met schilders die we eerder hebben gehad."


- Yvonne de Lorijn, Nistelrode

"Naast het feit dat Daan een topvakman is, is het een plezier om Daan over de vloer te hebben. Zijn passie voor een perfecte afwerking en gevoel voor smaakvolle kleuren straalt af op zijn werk. En, zoals dat hoort bij een ambachtelijk schilder, is hij trots op alles wat hij doet. Voor mij is dat de beste garantie voor kwaliteit."


- Angelien van Tilburg, Nistelrode
DAAN Ambachtelijke Schilderwerken DAAN Ambachtelijke Schilderwerken